Äntligen En Vit Jul!

Vad härligt att vi äntligen har snö till jul även om man bor i Göteborg! Det känns som evigheter sen vi hade en vit jul här nere. Man är ju alltid tvungen  att åka till norr för att få se snö, i år blir det ingen vintersemester med skidåkning, men kanske om några år!
Nu är det snart julafton, tycker december gått otroligt fort! Har fått upp lite tomtar, i år blir det ingen gran för vår del, dels för att vi kommer fira julen hemma hos Wilmas mormor & morfar, även för att vi snart flyttar, känns som att man bara vill börja packa ner allt inte ta upp massa grejer, men nästa år blir det julpynt & gran för hela slanten då är ju Wilma lite äldre och har lite mer glädje av julen!

I år har vi bestämt att vi ska köpa julklapp till en person som är med på julafton vi lottade vilka vi skulle ge till. Så himla skönt att slippa allt med julklappar, Mattias var iväg och fixade klapparna på några timmar. Vill inte ta med Wilma i massa affärer nu innan jul med bakterier & baciller.
Hon har redan fått sin första förkylning, med täppt i näsan & hosta stackarn! Nojig som mar är med första barnet blev det 2 läkarbesök på 1 dag i torsdags! Först bar det av till barnmedicin i Backa med Morfar "Tusen Tack för att du ställer du är guld värd". Där tog de prover i halsen men hitta inget. Sen blev det värre framåt kvällen, då satte vi oss i bilen och åkte till östra, där visade de hur vi skulle spola näsan med koksalt. Måste ge en eloge till de läkare & sköterskor vi träffat hittills, de har så god hand om barn, de kan verkligen lugna ner föräldrar.
Nu är det lite bättre, hon har sina vakna perioder på nätterna lilla skruttan och sover mycket på dagarna. Vi har riktigt mysigt Wilma & jag på nätterna. Ska försöka få bättre rutiner på hennes sömn, måste vrida om dygnet det funkar liksom inte i längden att vara vaken till 03.00 och sova bort dagarna! Det blir mitt nyårslöfte i år.

På onsdag kommer moster Louice hit och sover över, längtar så mycket. Ska bli så mysigt att ha dig här gumman!
Kärlek till er alla!




Kommentarer
Postat av: mormor

Gud så fina dom är ,moster Louice och lilla Wilma.Det är ju samma dag hon döptes.Kramar till er alla från oss två i backa.

2009-12-22 @ 21:13:45
Postat av: Mamma

Visst är kortet härligt! Längtar till julafton ska bli så mysigt! Wilmas första jul! Puss

2009-12-22 @ 23:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0