Flytten flyttad

Snö snö och åter snö. Visst är det vackert så det nästan gör ont med snö. Riktig vinter, det var väl 1995 vi hade sån här vinter i Göteborg sist! Jag älskar det. Hoppas bara att det kan bli sådana här vintrar i fortsättningen så Wilma kan åka pulka & snowracer på vintrarna! Nu håller vi oss mest inomhus och gosar Wilma har ju inte så mycket nytta av snön i år tyvärr. Men nästa år blir det bus i snön;) Till mammas och pappas glädje;)

Idag var dagen med stort D, då vi skulle ha flyttat till huset, men med tanke på hur väglaget är så har vi skjutit på det till torsdag eller fredag och håller tummarna på att det ser bättre ut på vägarna så flyttlasset kan bege sig till Skogome! I vilket fall som helst så måste vi flytta då så att vi hinner städa ur lägenheten!

Nu i veckan så började Wilma flytta sina leksaker mellan händerna! Favoriten är "Arne Anka" som hon fått från mammas kusin Alicia på 4 år! Den är perfekt att flytta mellan händerna!

Puss & Kram




Vad skulle man göra utan BabyBjörn?

Var nere i tvätten nyss med Wilma, hon satt så bra i BabyBjörn (bärsele), herregud vad man får saker gjort med hjälp av den! Funkar kanon att tvätta med Wilma!

Snart kommer Mattias hem och då ska vi packa det sista av allt småplock man inte vet att man har, packade 3 lådor igår med papper, och småplock. Sen är det bara möbler kvar! Håller tummarna på att det inte snöar på söndag! Det kommer underlätta flytten en hel del!

Pratade med mamma nyss och hon frågade om Wilma och jag ville sova över hos dem på lördag till söndag, ser fram emot det jättemycket om det blir av, vilket både Wilma och jag hoppas på! Längtar!

Nu blir det fredagsmys och sista natten i lägenheten för Wilmas och min del!

Puss på er och ha en mysig helg!

 

 


Höjden av trötthet

Måste bara berätta om en sak som hände i natt!
Jag vakna i natt och skulle hämta koksalt till Wilmas näsa, vilket resulterade i att Wilma blev lite gnällig och Mattias vaknade och sträckte fram handen och skulle trösta Wilma. Det roliga var att när jag kom in i sovrummet så ligger han och klappar på Wilmas favoritgosedjur "kaninis". Jag kunde inte annat än skratta när jag såg det. Mycket tröst Wilma fick, tur att han lyckades få tyst på "kaninisen" i alla fall.

Undra vem som får tröst i natt????


Puss O Kram

Mardrömmar?

Stackars lilla mardrömmare! Wilma har sådana drömmar när hon sover, hon låter och andningen blir häftigare. Undrar vad hon drömmer? Oftast har hon det på kvällarna när hon tar en powernap! Kanske är det spöket Laban hon drömmer om.

Nu är det dags att vakna för skruttan!

Puss

Wilma packar

Wilma ville hjälpa till att packa och självklart fick hon det! Det slutade med att hon själv hamnade i en flyttkartong! Tokig mamma den lilla skruttan har!



Sov till 11.30

Idag tog vi sovmorgon, har sovit dåligt i natt, Wilma vaknade halv 3 och var klarvaken och täppt i näsan! Stackarn! Blir så orolig när man hör att hon inte är helt kry! Ingen feber vilket är tur! Annars är hon pigg och sig själv! Vad rörigt mitt skrivande blev! Skyller på tröttheten;)
Idag ska vi vara hemma och mysa skruttan och jag, kurera oss! Titta på när snön faller ner på marken, riktigt mysigt! Lyssna på lite skön barnmusik, "trollmors vaggvisa, krokodilen i bilen, rövarnas sång, inse vimse spindel" är några av favoriterna! Inte så mycket rock i vårt hus längre ;).



So long!


Klicka för att stänga bilden


Klicka för att stänga bilden






Klicka för att stänga bilden


Tre helt underbara böcker med musik!


5 dagar kvar

Om 5 dagar är vi skogomebor! Längtar så otroligt mycket! Nedräkningen har börjat! Nu är det inte mycket kvar att packa ner! Om man inte räknar med alla möbler som ska flyttas på söndag! Så är det inte många kartonger kvar! Mattias & pappa är och köper lister nu! Sen ska de skruvas upp i sovrummet och vardagsrummet, sen ska trappan målas en gång! Sen är de rummen klara och vi kan flytta!

Var och kikade på badrum idag! Det kommer bli hur bra som helst när det är klart! Färg och möbler är vi överens om och har vart det från början! Ovanligt! Eller så har vi bott ihop så länge att vi vet vad vi gillar båda två förlåt alla tre mena jag! Wilma är hur go som helst när man är ute med henne ( hon är hur go som helst annars också) hon var vaken hela tiden skrattade och log och höll med om färger på kakel och möbler m.m.;)

Nu har hon sovit sen vi kom hem och jag sitter och tar det lugnt och funderar starkt på att lägga mig lite jag med, så man blir av med den här hemska förkylningen man åkt på, näsan rinner och jag nyser hela tiden! Kurering som gäller för min del! Ska ta och göra mig en kopp grönt te med honung!

Puss & Kram


Här är Wilma 1 1/2 månad! Hon börjar bli stora damen! :)

Tjattermaja

Vår dotter är en riktig tjattermaja! Hon ligger i gymet och tjattrar på kvällarna! Det finns inget bättre än att vakna till hennes tjatter på morgnarna! Nåt mer betydelsefullare & härligare finns inte! Varje dag kommer nya läten från hennes söta & mjuka mun! Älskar dig!



 

 


Vill ha sommar

Nu börjar jag bli trött på detta kalla väder som för med sig massa sjukdomar. Tycker aldrig att det slutar! Först är man sjuk 3 veckor innan jul, sen får man magsjuka, som om inte det skulle räcka så går man och får ont i halsen och känner sig allmänt seg! Men det går väl över snart, kanske är extra känslig när man ammar! Gillar verkligen vintern men inte alla influensor som det medför! Nu har jag klagat tillräckligt! Nu är det gos och packning som gäller för resten av kvällen!

Kram

Mycket på gång

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Det beror på lite olika saker, i helgen så låg vi utslagna Mattias och jag på grund av vinterkräksjukan! Som tur var har inte Wilma fått det än. Det spelar ingen roll om vi får det (inte för att vi vill ha det) men den enda man inte vill ska få det är ju Wilma.
Men nu är vi fit for fight igen;)

Igår så var vi på bvc och lilla Wilma växer som bara den, nu väger hon 7200 gram. Vi ska dit om 2 veckor då är det dags för dos 2 av vaccinet! 2 sprutor samtidigt, det fixar du galant gumman!
Efter det så kom Louice och vi körde Mattias till huset sen begav vi oss till Lilla Bommen och babysimmet! Det var dags för Dyket igår igen, det gick galant! Det var verkligen jättekul att Louice följde med! Nästa gång ska mormor fälja med och se på vår lilla delfin plaska runt i vattnet! Längtar!

Sen åkte vi till huset, jag har ju inte vart där så mycket och sett förändringen, det har verkligen blivit bra, Mattias & pappa är så duktiga! Bilder kommer sen!
Nu vill vi bara flytta in, i helgen är det dags för tapetsering! Helgen därpå flyttar vi den 21/2 blir vi Skogomebor. Känns så himla bra! Jag trivs hur bra som helst där vi bor nu, det är centralt m.m Men nu när man har Wilma prioriterar man på ett annat sätt! Varje period i livet har sin charm! Ska bli så sönt att ha lite tomt som man kan grilla på under somrarna och Wilma kan springa runt på!

Mattias har inte vart hemma så mycket på sistone på grund av huset, så igår sa han att när vi flyttat in och fått lite ordning så kan vi väl åka nånstans typ. alingsås en måndag när han är ledig och bara umgås som en familj, kika i affärer, äta ute bara mysa med varandra! Alla tre! Längtar dit! Du är för go gubben! Älskar er, min goa familj!

Nu somnade skruttan i mitt knä, ska testa att lägga henne i sängen, undra hur många kartonger man hinner packa innan hon vaknar!

XoXo

 


Besök av moster!

Idag var vi och hälsade på gammelmormor. Satt och pratade och umgicks riktigt mysigt hade vi! Herregud vad snö vi har! Tycker det känns som man är uppe i norr. Äntligen har vi fått en vit vinter. Älskar snö! Lite kämpigt att köra vagnen men det funkar! Sen plumsade Wilma och jag hemåt!

Sen kom moster Louice på besök och hon hade med sig sushi, det var supergott. Tack gumman!
Hon gick precis och nu sitter Wilma och jag och myser och leker i gymmet!

Imorgon blir det öppna förskolan igen! Ska bli riktigt kul! Var där i tisdags och det var verkligen underbart att få prata av sig lite med mammor! Blir lite annorlunda att prata barnprat med kompisar som inte har barn. Sen blir det sångstund med barnen!

Nu ska vi leka lite sen blir det att krypa till kojs med skruttan!

Puss

Hälsat på Anette & Lilla Magnus

Idag ringde klockan halv 7, har inte satt klockan på så lite på över 4 månader, det var med tunga steg jag hoppade i duschen! Mattias och Wilma låg kvar i sängen ett tag till. Sen åt vi fukost, sen kom världens absolut bästa pappa, morfar & svärfar och hämtade Mattias, då visar det sig att pappa tagit ledigt från jobbet för att kunna hjälpa Mattias med renoveringen av huset, du är guld värd hoppas du vet om det! Älskar dig!

Vid 10 så var jag och Wilma ute hos Anette & Lilla Magnus, en arbetskamrat som också är mammaledig. Hon bjöd på lunch och vi umgicks och hade riktigt mysigt! Kom nyss hem Wilma sover efter bilresan som hon alltid gör.

Snart ska vi bege oss till huset oc hämta Mattias som är där och målar! Ska bli spännande att se hur det har blivit, nu börjar man märka skillnad när det kommer upp färg på väggarna och inte bara massa spackel och slip som blir gjort;)
Köket borde bli färdigmålat till onsdag, då kan Wilma och jag fixa iordning där och få in allt porslin o skåpen, mamma erbjud sin hjälp nyss, ni är underbara bara så ni vet det! Har världens bästa föräldrar som ställer upp på allt och alla! Puss.

Nu börjar Wilma vakna så nu är det matdags sen blir det bilen igen, mycket bilåkande idag!

Imorgon blir det dykning på babysimmet! Ska bli kul att se hur Wilma reagerar på det! Du fixar det galant som med allt annat gumman!

Kram




RSS 2.0