Vart tar tiden vägen?

Nu har ytterligare en vecka gått, med extremt dålig bloggning från min sida! Men tiden går som sagt så himla fort.
Idag har Wilma & jag varit hemma hos våra kompisar Neila & Elenor. Tjejerna har lekt och busat som bara den, de leker så himla bra ihop, så kul att se! Medan Elenor och jag har pratat och umgåtts! Alltid lika trevligt att träffa er! Tack för den goda lunchen!
Sen kom Mattias och hämtade oss då åkte vi och handladem kylen var alldeles för tom! Sen åkte vi till mamma & pappa och hämtade deras bil! Sen myste vi här hemma! Nu ligger mina älsklingar och sussar sött!

Imorgon ska Wilma, mormor och jag åka hem till gammelmormor och mysa med henne! Ska bli så trevligt! När jag var mammaledig så var vi hemma hos mormor minst 1 gång i veckan! Nu var det längesen, så det ska bli super mysigt imorgon! Saknar de dagarna!

Snart är förrådet klart Pappa & Mattias har jobbat på bra, nu är det bara taket kvar! Du är guld värd pappa som ställer upp hela tiden!

Natti Natti på er!

Puss

Vinter

Dålig uppdatering här på bloggen! Känns som att jag bloggade som bara den när jag var mammaledig till skillnad från nu;) När man kommer hem efter jobbet så blir det mys och bus med Wilma, sen middag, sen mys, sen välling, sen godnattdaga, sen somnar skruttan! Efter det blir det till att fixa iordning här hemma, sen mys med Mattias, sen sängen, ja så håller det på 5 dagar i veckan hemma hos hos oss! Inte många timmar man hinner umgås med mina älsklingar. Men det tar vi igen på helgen!
Har redan jobbat 3 veckor. Tiden går! På söndag är det 2 månader kvar till julafton, kan inte fatta det, jag tror fortfarande att det är sommar, detta året var ingen höjdare vad gäller sommar, vad kan vi ha haft 2 veckor som var fina, resten uselt! Ibland undrar jag hur man pallar att bo i Sverige, max 1 månad fint väder på sommaren, då pratar vi max, sen 11 månader med regn, rusk, blåst, kyla. Jag älskar vintern, men då får det vara riktig vinter som förra året, inte slask och plusgrader! Men det är allt bra att bo i Sverige ändå! Längtar tills vi kan börja åka upp till fjällen och åka skidor, när Wilma är äldre blir det garanterat 1 vecka per år i fjällen, med Skidor, pister, utförsåkning & stuga! Hur gamla ska barn vara innan man lär dem åka skidor? Vad tycker ni?

Vilket inlägg, blir en hel del blandad skrivning idag!

Imorgon ska vi ta en tur till stan, måste hämta ett par jeans som jag lagt upp, sen blir det en tripp till Allum, måste köpa mössa till Wilma, funderar även på ett par skor till henne, lite kallt med bara mockasiner, hon sitter ju i sin varma o goa åkpåse, men fötterna blir ändå kalla, så det är nog dags för ett par skor till vår stora tjej! Hon börjar nog knata vilken dag som helst!

På söndag kommer mormor, morfar, moster, gammelmormor, micael hit på middag! Världens bästa mamma & mormor fyller år, så det blir kalas här hos oss!
Kommer inte avslöja vad vi ska äta, men jag hoppas att det går hem! Grattis i förskott världens bästa mamma & mormor! Älskar dig!

Nu ska jag fortsätta rensa trattkantareller som vi fick från våra grannar i veckan! Sen blir det sängen för min del!


Ta hand om er!

Puss


Wilma & Mormor

Det är inte klokt vad glad Wilma blir så fort hon får syn på sin mormor! Wilma sover över hos hennes mormor idag! Jag var och lämnade henne hos mormor vid 16.00! innan dess var Wilmas kompis Neila och hennes mamma Elenor här och lekte och busade! Tack för en jättemysig dag som vanligt tillsammans med er ses om några veckor igen! Wilma sov nån timme mitt på dagen! Hon var lite gnällig när jag höll på och packade hennes väska! Hon var trött stackarn! Höll nästan på att somna i bilen! Så fort vi ringde på dörren till mormor o morfar och hon får syn på mormor så skiner hon upp som en sol, vad det värmer i ett mamma hjärta att se det! Kärlek på hög nivå kallar jag det! Tack för att du alltid ställer upp mamma, även när vi inte ens bett om hjälp! Älskar dig! 

När jag kom hem så slipade och målade Mattias och jag i trappan så vi äntligen kan sätta fast Wilmas grind! Målet är att det ska bli klart imorgon!
Imorgon jobbar Mattias, då jäklar ska det städas här hemma! Längtar! Känner nästan för att sätta igång redan nu! Men jag ska nog hoppa i säng snart och gå upp tidigt imorgon istället! Jag är sån att jag kan sätta igång och fixa och dona på kvällarna! Mycket roligare att hålla på på kvällarna än på morgnarna! Men det är bättre att få lite sömn just nu känns det som!

Sov Gott på er

Kramar

2:a veckan

Herregud, vart tar tiden vägen! Jag är redan inne på min andra vecka på jobbet! Känns skrämmande att tiden går så fort! Men men det är bara att acceptera läget! Det är lika för alla!
Känns inte som man vart borta en dag från jobbet! Allt sitter! Alla kundnummer artikelnummer med mera! Det är ju bra! Det är inte mycket man träffar Wilma på dagarna! Innan jobbet hinner jag träffa henne en halvtimme lite drygt, sen när jag kommer hem vid, 17.30 så hinner vi ses 2,5 timmar innan vår trollunge ska sova! Man får verkligen passa på att mysa men henne då, och det gör vi till råge! Men veckorna går så fort och snart är det helg igen, det betyder att vi kan ligga och mysa i sängen innan man ska upp o äta frukost för sen blir det full fart och bus hela dagarna! I helgen ska mamma eventuellt passa Wilma, det är så kul att de erbjuder sig själva, helt underbart! Ni är underbara! Då ska jag passa på att storstäda här hemma verkligen städa & plocka undan och få ordning! Det är nästan så jag längtar! Mattias ska jobba på söndag så då har jag hela dagen för mig själv till att bara städa! Känner mig som värsta husmorn!

Förra helgen så byggde pappa, Mattias & Micael ihop vårt förråd, det är lite kvar som ska fixas, sen är det klart! TACK för all hjälp! Ni är underbara! Vad skulle vi gjort utan er?
Så snart är det dags för vår stora tjej att få eget rum! Då hennes rum är förvaringsrum numera! Förrådet blir stort det är 15kvm! Gott med massa utrymme!

I söndags var Mamma, Louice, Wilma och jag i Allum och shoppade! Hittade ett par jeans och en del tröjor!

Nu håller Mattias på att sätta upp ena grinden, en bit på väg i att barnsäkra hemmet! På tiden!
Rätt skönt att inte behöva ha koll på trappan hela tiden så inte Wilma klättrar upp där! Hon är grym på att klättra i trappan det går fortare och fortare för varje gång! Man kanske hinner med lite mer nu om hon kan springa fritt och inte behöva tänka på trappan stup i ett!

Må så gott allihop!

Carpe Diem

Puss & kärlek

RSS 2.0