Fler dagar........

Är det någon mer än jag som vill ha dubbelt så många dagar till på en vecka för att hinna med allt man vill göra?

Jag vill göra så mycket som möjligt varje dag, så att man tar till vara varje minut på dygnet! Men jag hinner knappt göra hälften av allt man vill göra! Man ska hinna träffa familj & vänner, babysim, öppna förskolan, leka, busa, inreda, städa, fixa och dona hemma. Dagarna bara går! Det är väl lika för alla antar jag! Men det är synd att tiden går så otroligt fort!

Vill hinna med allt och lite till, känner att jag knappt hinner något!
Samtidigt är det underbart att man har fullt upp hela tiden! Är vi hemma en hel dag Wilma & jag så klättrar jag på väggarna. Inte för att man inte har något att göra när vi är hemma för det finns alltid tid till lek & bus när det gäller oss! Det är ett måste när man har barn, man måste kunna lägga allt åt sidan och bara engagera sig i Wilma! Men det är skönt & kul att träffa människor, det märks på Wilma hur glad och sprallig & nyfiken hon blir när hon träffar kompisar i sin egen ålder, människor över huvudtaget! Det värmer så i mitt mamma hjärta när man ser det! Vårt lill charmtroll!

Snart väldigt snart har jag en känsla av att Wilma kommer börja gå! Hon går hur bra som helst med sin Gå-Vagn!

Nu ska jag hoppa ner i sängen som resten av familjen redan gjort!

Love

//Johanna






Älskar den här bilden!


Längtar till lördag

Idag har jag jobbat, efter jobbet så åkte jag hem och myste med Wilma, medan Mattias och pappa höll på med vårt nya projekt här hemma, vi ska nämligen bygga ett förråd/friggebod som är hela 15 kvm, det e stort det, ska bli så skönt med utrymme, just nu har vi allt i Wilmas rum! Så när det är klart ska vi börja inreda Wilmas rum, ska bli så kul att inreda det, jag har massa planer för Wilmas rum! Längtar!

Satt och prata med mamma på facebook förut och vi bestämde att vi skulle ses på lördag i stan för en dag med shopping, längtar verkligen dit, det är så kul och mysigt att umgås med dig mamsen! Älskar dig! Sen ska vi åka hem till mamma o pappa där Wilma ska sova över till söndag! Får se vad vi hittar på då, blir till att fixa här hemma mestadels, sen kanske det blir ett biobesök eller restaurangbesök på kvällen!

Igår sökte vi förskoleplats till lillskruttan! Om en månad är Wilma 1 år, fattar inte att hon är så stor, fattar inte vart tiden tagit vägen! Satt och kikade på kort när hon var nyfödd och ända tills nu, hon är ingen liten bebis längre, hon är vår stora tjej! Om ett halvår så kommer vi skola in henne på förskolan, du kommer fixa det galant gumman! Du är helt enkelt bäst! Älskar dig!

Imorgon är det dags för simning! Ska bli så kul, då kommer vi träffa Wilmas kompis Neila och hennes mamma Elenor! Det är så kul att ha träffat er ska ni veta!

På torsdag ska mamma, Louice och jag träna, vi ska simma i Kärrabadet, jag längtar verkligen dit, var evigheter sen jag tränade ska bli skönt att komma igång igen äntligen! Funderar faktiskt på att köpa ett simkort! Det är skönt att simma, samtidigt som jag även funderar på att köpa ett kort på sportlife  igen, saknar verkligen ett riktigt svettigt och tufft spinningpass, får fundera på vad det blir för kort! Kanske är det bra att börja med simningen, får se!

Min kärlekslista har blivit dåligt uppdaterad, ni får påminna mig när jag glömmer av det!
Här kommer den:

Denna vecka är jag lycklig för att:

* jag har världens absolut bästa och underbaraste dotter och sambo

* jag har världens absolut bästa och underbaraste familj som ställer upp i vått och torrt

* mattias och pappa har börjat bygga vårt förråd det innebär att vi snart kan börja inreda Wilmas rum

* jag har ett jobb som jag trivs med och tycker är roligt

* vår underbara dotter fyller 1 år om mindre än en månad

*det är höst vilket innebär att man kan mysa och tända ljus och få riktigt mysigt hemma (varje årstid har verkligen sin charm)


Vad är ni glada och lyckliga för denna vecka?

Sov gott på er alla!

 

Kärlek till er alla!

Puss & Kram


Buzzador söker föräldrar.....

Vill du också bli en Buzzador?

Det innebär att du får testa olika produkter på marknaden och ge prover till vänner & bekanta och tala om för alla du känner vad du tycker om produkten! Den så kallade "mun mot mun" metoden. Låter det som något för dig? Då tycker jag absolut att du ska klicka på länken
www.buzzador.com
och bli medlem redan idag!

Just nu söker buzzador:


- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar.

Du kan självklart registrera dig även om du inte har barn! Det finns hur många roliga och spännande kampanjer för alla målgrupper!

BLI EN BUZZADOR REDAN IDAG!


Rutiner är härligt

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Förlåt mig och jag hoppas ni har överseende med detta mina trogna läsare!

Det har hänt en del sen sist! Vi har vart på modellfotografering med Louice och Micael och självklart var Wilma med också, det blev en hel del bra bilder! Tack för en härlig dag tillsammans! Det kan hända att jag nämnt det tidigare i bloggen!

Sen har jag ju jobbat en del! På ett sätt är det riktigt kul att komma tillbaka till jobbet och jobba och göra något annat på dagarna, samtidigt som det är helt underbart att vara hemma med Wilma på dagarna och se henne utvecklas och höra henne skratta se henne krypa runt, busa med henne! Ja allt det som hör till! Det är först när man kommer hem efter jobbet som man förstår hur mycket man verkligen saknat henne på dagarna! När Wilma och Mattias öppnar dörren och man hör hennes söta goa underbara skratt och leende, det går inte att beskriva den känslan man får som mamma då! Tack för att du finns och förgyller våra dagar Wilma! Du är underbar och bäst du är helt enkelt våra liv!

I tisdags började babysimmet igen härligt att det satt igång igen! Wilma älskar ju vatten vår lilla delfin, dock var hon inte lika förtjust i simningen i tísdags, det har ju vart uppehåll hela sommaren så vi hoppas på att det var därför, och tar helt enkelt nya tag på tisdag!

Igår hade vi en härlig dag vi åkte hem till Louice och myste med henne, vi lagade mat tortellini och pastasås, mums! Sen busade vi med Wilma, sen fick Louice även sålt sitt skrivbord! Kan tänka mig att det var skönt att bli av med den! Sen åkte vi hem till oss efter mycket om och men så kom vi hem! 52:an kom inte så vi hoppade på 142an och trodde att den skulle stanna i backa men den tog oss till kärra istället! Så Mattias fick hämta oss där! Mamma satt ute på vår altan och frös i blåsten! Stackare! Förlåt! Sen fikade vi och myste allihopa! Sen kom pappa och hämtade mamma o Louice! Tack för en underbar dag tillsamman!

Idag var det äntligen dags för öppna förskolan efter ett långt uppehåll för vår del! Men det var riktigt kul att vara tillbaka! Wilma älskar ju verkligen andra människor och barn så hon njöt som bara den! Sen gick vi hem till mormor och tog en promenad till torget sen lagade vi middag makrill, potatis och spenat! Mums! Tack för en härlig dag mormor!

Riktigt skönt att komma in i rutiner igen! I måndags var det 6 veckor tills jag skulle börja heltid nu är det 5 veckor kvar, fattar inte vart veckorna o dagarna tar vägen! Nu ska jag verkligen njuta och busa och ta till vara på varje sekund av dessa 5 veckor som jag har kvar av min mammaledighet!
Snart är det dags att söka dagis till Skruttan som inte är så liten längre!

Vet ni vad som hänt, en ganska stor grej i våran familj, Wilma har börjat lägga sig mellan halv åtta och åtta på kvällarna! Helt otroligt det gick över en dag så hade hon helt nya sovrutiner, nu sover hon 1 gång på dagen! Sen sover hon från 19.30 till 07.30! Känns underbart att äntligen fått rutin på hennes sömn!

Här kommer lite bilder från modellfamiljen;)

 

 

 






Borås......

Nu är vi hemkommna från Borås och Axel, Niklas, Anna! Vi åkte upp igår efter att vi lämnat bilen till mamma o pappa på landvetter! De har haft en underbar vecka oturligt nog blev de sjuka mamma hade feber o var hostig när vi mötte dem på landvetter, se nu till att krya på er goingar så vi kan ses snart!

Sen begav vi oss vidare till Borås där vi har haft en toppenhelg tillsammans med Axel, Niklas o Anna! Vi har grillat, tittat på kossor, kaniner, hästar och Wilma har verkligen älskat att vara där, Wilma o Axel fungerar så bra ihop vilket är så kul att se! De trivs med varandra och har kul ihop trots att det är 1 1/2 år mellan dem!

Idag åkte vi till Torpa och gick en guidad tur i slottet och åt lunch! Riktigt mysigt vill jag säga kan varmt rekomendera er att besöka detta stället! Om ni inte vet vad ni ska göra en dag så åk dit! Ligger 3 mil utanför borås!

Wilma utvecklas som bara den och tar efter vad man gör och hon förstår och lyssnar på oss när vi pratar med henne! Det är nog nyttigt för henne att umgås med lite äldre barn både MAttias och jag har märkt skillnad på bara dessa dagar vi vart i Borås!

Nästa vecka ska jag jobba hela veckan plus nästa måndag! Sen ska jag vara mammaledig lite mer än en månad till! Sen tar Mattias över!
På bara en vecka märker man skillnad på Wilma hon är inte alls lika mammig efter denna veckan då Mattias varit hemma med henne!

Nu ska jag hoppa till kojs!

Kärlek till er alla!

Vart tar veckorna vägen?

Nu är det fredag och ytterligare en vecka har passerat, tiden går så otroligt fort! Innan Wilma kom till oss så tänkte man inte så mycket på att tiden gick så enormt fort! Då jobbade man och hade sig själv att tänka på. Nu har vi Wilma att tänka på och ta hand om också! Det är en hel del mer planerande nu när man har barn, kanske är det därför det känns som att tiden går fort!
I sommar har jag jobbat en del! Nu är första hela arbetsveckan avklarad. Det är skönt att vara tillbaka på jobbet, blir ju en helt annan social plats man är på! Förstå mig rätt, det har vart en underbart år det underbaraste året i mitt liv det året som gått! Men det är skönt att komma tillbaka till jobbet! Det underligaste är att jag har vart hemma ett helt år med vår underbara Wilma världens bästa! Nu kommer tankarna och frågorna som " Vad har vi gjort dett året"? "Har jag verkligen tagit tillvara på varje liten minut och sekund?" och självklart har man det, men man vet inte om det själv för tiden har gått så otroligt fort! Kom ihåg min sista arbetsdag innan jag gick på mammaledighet den 18/9-2009! 5 dagar innan Wilma föddes! Nu sitter vi här och börjar planera för Wilmas 1 årsdag! Helt galet!

Vi har haft en veckas semster ihop i år! Mattias har 4 veckor han har 1 vecka kvar! 2 1/2 av de veckorna jobbar jag! Det är nu pusslandet börjar! Vi hade en härlig vecka! Vi var på liseberg en dag och Wilma åkte sin första åkattraktion det blev "Kaninresan" herregud vad hon älskade det! Vattnet ville hon känna på och kaninerna som var upprade under resan älskade hon! Vår lilla cooling! Snart är det väl dags för de större attraktionerna som balder! Men det dröjer nog några år till dess!
Sen har vi haft en del kompisar på besök! Veckan gick fort!

Denna veckan när jag jobbade så var Wilma och Mattias på landet och jag pendlade fram och tillbaka, skönt att komma bort lite! Tack för lånet av landet mamma o pappa! Hoppas ni har det underbart i Kroatien!

Jag kan ju erkänna att både Mattias och jag har redan börjat längta till nästa års semester då blir det en braksemester för vår del! Med tanke på att vi haft en vecka ihop iår så förstår ni att vi längtar!
Det blir 2 veckor i Kroatien och 1 vecka på Gotland med vår lilla familj! Kärlek!

Ímorgon ska vi hämta mamma o pappa på landvetter efter deras vecka i underbara Kroatien! Sen beger vi oss till borås för att tillbringa lördag och söndag hon Axel, Niklas o Anna! Ska bli så mysigt och kul att umgås och träffa er! Ses imorgon!

Nu ska jag hoppa i säng!

Ta hand om er!

Puss & GodNatt


RSS 2.0