Krypa, Stå & Gå

det är vad som står på schemat dagligen här hemma hos oss! Det är så underbart att se våran lilla skrutt utvecklas så hon som var så liten när hon föddes är nu stora tjejen som kryper reser sig och går (med hjälp av oss så går hon) det är inte sakta det går, nu får man passa sig för det går undan, skruttan lär kunna gå innan hon är ett om det fortsätter så här! Älskar dig så mycket skruttan!

Idag har vi vart på tippen en sväng och slängt massa skräp, skönt att bli av med skiten! Sen åkte vi och handlade inför lördagens kalas/fest! Det kommer 32 personer en hel del men det ska bli superkul!

Morgondagen blir det städning och dukning och allmänt förbereda inför lördagen!

Längtar så till lördag! Mamma och pappa ska ta med sig Wilma hem på kvällen då blir det lite fest här för kmpisarna och sen utgång! Jag har inte vart ute på ärligt talat så minns jag inte när jag var ute sist! Kan det vara över 2 år, det kan det säkert! Ser verkligen fram emot det!
Louice och jag var på systemet och laddade upp med lite goa saker bla. Mintu, Tequila Rose, Öl, Cider, Asti, nu tror ni säkert att vi kommer ge järnet på lördag! Tänk då på siffran 32 det är inte bara till oss;)

Har även fått upp fönsterbräda i köket och gardinstång i vardagsrummet vad det gör mycket med såna små grejer! Vi tar ett lite steg i taget!
Planerade även våran enda semestervecka ihop för i år vilket är nästa vecka! Det blir lite småutflykter bla slottskogen, smögen, Liseberg m.m.! Ska bli så himla kul att hitta på lite saker tillsammans med hela familjen!

Wilma har haft turen att få ett par föräldrar som är arbetsnarkomaner;) tur och tur var kanske dumt sagt men vad ska man kalla det, jag tycker verkligen att det är bättre att jobba för mycket än att bara gnälla och tycka att det är tråkigt att jobba. Både Mattias och jag gillar våra arbeten! Jag tycker att man ska visa för sina barn att det är bra och kul att arbeta! Om ni tycker att vi jobbar mycket nu så skulle ni sett oss innan Wilma kom! Om man jobbar 3 veckor av sin familjs 4 veckors semester så är man lite av en arbetsnarkoman eller? Det finns flera anledningar till att jag valt att arbeta dessa veckor, dels för att Wilma och Mattias ska komma varandra närmare med tanke på hur mycket han jobbat den senaste tiden! Det är viktigt med Dotter & far relationen, dels för att ställa upp för företaget och kollegona, dels för att det är kul att jobba!

Kom att tänka på i veckan att min "Kärlekslista" som jag skulle uppdatera 1 gång i veckan endast har blivit uppdaterad 1 gång, skäms på dig Johanna!
Det är dags för lite uppdatering av min "Kärlekslista" i slutet på denna vecka! Så håll utkik efter uppdateringen kära vänner!


Nu är det sängen som gäller!

God natt på er alla där ute!

Puss & Kram

Wilma 10 månader!

GRATTIS PÅ 10 MÅNADES DAGEN HJÄRTAT!

VI ÄLSKAR DIG!

PUSS & KRAM & KÄRLEK TILL DIG

MAMMA & PAPPA


5 Nätter & 6 Dagar

I 5 Nätter & 6 Dagar har Wilma sovit, busat, badat, lekt, vart på marstrand, ja, haft det underbart med mormor och morfar!
Det har funkat hur bra som helst som alltid när man lämnar Wilma till mormor o morfar!
I lördags så hämtade pappa Wilma och de begav sig till landet där mormor väntade på dem! Sen har de haft hur kul som helst! I torsdags mötte vi upp mamma o pappa på bra sommarmöbler där de hade köpt en soffgrupp till sin uteplats på landet!
Man har längtat så otroligt mycket efter Wilma dessa dagar men det var först när man såg henne och höll henne igen som man riktigt fattade hur mycket man verkligen saknat henne! Tro det eller ej men det var exakt samma känsla man hade på bb när man fick henne på magen när hon var nyförlöst! En obeskrivlg känsla som man måste ha vart med om för att förstå!
När hon var hos mormor o morfar så lärde hon sig krypa! Jag lärde mig gå på min mormors o morfars land och Louice lärde sig gå hemma hos mormors och morfar! Ett sammanträffande? vem vet! Det kanske är lättare att lära sig saker hemma hos andra!
Nu är det full fart här hemma! Dags att köpa grind! Igår kröp Wilma och jag halvvägs uppför trappan!

Idag kom Louice och Micael hem från Kroatien! Nu är de förlovade den 19:e juli ställde Micael frågan och Louice sa självklart JA! Det gjorde hon rätt i! GRATTIS till er båda! Lev nu ett underbart och lyckligt liv tillsammans! Älskar er! Ni är som gjorda för varandra!

Idag kom de hit direkt efter Kroatien för att hämta nycklar! Vi åt tacos ihop och pratade, myste och umgicks! Tack för en trevlig dag!

Imorgon ska Wilma och jag hem till Neila och Elenor för lek & bus! Längtar till imorgon! Ska bli så roligt att ses igen!

På måndag är ingen vanlig dag för det är Mattias 30-årsdag! Undra vad som händer då! Skriver och uppdaterar er på tisdag! Håll tillgodo!

Nästa vecka blir fullt upp, Mattias börjar sin semester på måndag! Då ska vi fira honom! Tis och ons jobbar jag! På torsdag ska vi till tippen och slänga massa skräp och handla! Fredag blir det till att förbereda inför lördagens kalas/fest!

God Natt & Kärlek till er alla!

Från att ha varit så här liten 2900 gram och 45,5 cm lång





Är Wilma nu så här stor! Hur gick detta till jag hänger inte med!



Städat Städat och Städat

Imorse så vaknade jag av att Wilma satt upp i sin säng och lekte med sin favoritboll och pratade med sig själv! Finns inget mer underbart än att vakna till det! 
Efter det blev det grötfrukost, sen lek och bus för fulla muggar! Sen tog jag avtryck på Wilmas händer och fötter har tänkt att göra det sen hon föddes! Men bättre sent än aldrig! Har en plan att jag ska tatuera in ev hennes hand och fotavtryck, har inte riktigt bestämt mig än, det kommer bli en tatuering som har med Wilma att göra i alla fall! Är lite sugen på att tatuera in Wilmas namn med något snyggt typsnitt! Vi får se vad det blir för något! Frågan är bara var man ska ha tatueringen!
Har ni några bra tips på var och vad man kan tatuera så får ni gärna berätta det! 

Sen somnade Wilma hon sov i en timme, då hann jag med att städa tvättstugan och gästtoaletten! Sen kom pappa när vi åt lunch och hämtade Wilma för att bege sig till landet! Vi vinkade av dem och Wilma var glad som alltid när hon träffar mormor och morfar! Pratade med mamma vid 20.30 och då sov Wilma, hon hade somnat i morfars famn. Hur lyckas ni få henne att somna så tidigt? Fattar det inte! Vi får verkligen ta tag i det här med Wilmas sovtider här hemma! Ibland somnar hon vid 23,00! Ni får förklara hur ni gör!

När de hade åkt så fortsatte jag städandet jag städade under trappan och tog ner Wilmas skötbord! Så nu har vi en madrass i badrummet som vi ska ha som skötbord! Nu är hon såpass rörlig när hon ligger på skötbordet och det räcker ju att man vänder bort blicken så är olyckan framme och det får ju bara inte hända, så det säkra före det osäkra har vi som motto i vårt hem;) Sen blev det köket som fick sig en rengöring! Därefter datarummet som nästan är klart! Bara lite böcker som ska upp ur kartonger och några kartonger som ska upp i Wilmas rum (har det som förvaringsrum just nu) vi får se när vår lilla skrutt får eget rum! Snart hoppas jag,vill verkligen börja inreda hennes rum har en hel del ideér för hennes rum! Älskar verkligen att inreda! Kanske skulle man bli inredare!

Imorgon ska Mattias och jag ut och äta och på bio, det var inte igår vi var på restaurang och bio, kommer inte ens ihåg vilket film vi såg på bio sist! Men jag minns att vi var på bio när jag var höggravid (tror jag i alla fall) vi har inte bestämt vilken film vi ska se "För Kärleken" "Beck" är ju lite sugen på "SATC2" men tror inte jag får igenom det förslaget!

Wilma ska vara med mormor o morfar till tisdag kanske längre, Mattias behöver hjälp på jobbet i veckan också, så vi får se om jag ska in och jobba där lite också! Får se hur länge vi kan vara utan Wilma! Saknar henne redan! Men det känns så oerhört bra att det funkar så bra att lämna henne till mormor o morfar! Det känns så tryggt, de har så god hand om henne! Ni är guld värda!

Idag åkte Louice och Micael till Kroatien, vad jag saknar det landet! Fick ett sms de hade 30 grader i skuggan och 27 grader i vattnet!
Hoppas innerligt att ni får en underbar semester!

Kroatien nästa år kommer vi! Längtar!

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med att städa övervåningen imorgon!

Puss O Kram O Massa Kärlek till er!


Bus i Sandlådan hos Gammelmormor!


Härlig fredag

Har haft en underbar fredag!
Vi vaknade kl, halv 8 Wilma och jag då var det frukostdags i form av gröt med banan! Mums!
Sen gjorde vi oss iordning för att gå till bussen och åka hem till världens bästa Hanna i olskroken! Vi var där kl.10.00, Hanna kom ut och mötte oss! Sen gick vi hem till henne och fikade, hon hade gjort en supergod Vinbärspaj, sen satt vi och pratade och myste! Vilken underbar lägenhet de hade så stor och rymlig! Tack för en underbar dag tillsammans med dig vännen! Får vi göra om snart igen! Kramar till dig!

Sen tog vi 6:ans spårvagn till mormor och där var även moster Louice, Wilma och jag fick en sightseing i göteborg, 6:ans spårvagn tar omvägen genom sahlgrenska och chalmers istället för att åka direkt till hisingen! Det tog väl sådär 40 minuter längre än vad det brukar göra! Men vi kom fram till sist! Mormor och Moster hade gjort underbar Lax i ugnen, med morötter och potatis! Sen blev det jordgubbar och glass! Mums! Tack för en härlig dag tillsammans med er som alltid! Kramar till er!

Sen åkte vi till backaplan och handlade lite sen kom Mattias och hämtade oss för att bege oss hemåt och mysa lite innan Mattias skulle lägga sig! Nu ligger han och sover och Wilma och jag busar, bloggar, leker!

Trevlig helg på er alla!

Puss & Kram & Kärlek

Äntligen......

Igår eftermiddag så blev vårt badrum klart! Jag förstår det inte än, är inne i badrummet och kikar hela tiden känns det som, det är så snyggt! Idag invigde jag duschen rena lyxkänslan får man när man är där inne! Vi bara älskar vårt nya badrum! Med tanke på hur det såg ut innan (ni som hann med att se det) så förstår ni att det känns underbart!

Idag har Wilma och jag vart hemma och bara lekt, promenerat (det är det enda som gäller för vår lilla (stora) tjej), tiden går så fort! Älskar dig min lilla skrutt!
Wilmas fjärde tand har kommit, nu har hon 2 i underkäken och 2 i överkäken, hon reser sig, idag sa hon "Tack Tack", kryper och tar sig fram, snart är det dags att börja gå själv! Ja ni förstår att man tycker att tiden går fort!

Jag har börjat jobba lite grann, jobbar 2 dagar i veckan, sen ska jag jobba 2 veckor i streck, efter det ska jag in 1 dag i veckan, sen är det 4 oktober och det är dagen då jag börjar jobba heltid och Mattias ska vara hemma och leka och busa och umgås med vår dotter! Det innebär att jag är ledig 1 hel vecka innan jag börjar jobba på heltid!
Det är även dags för oss att söka förskoleplats, pratade med en mamma i området hon hade väntat 2 år för att få plats till hennes dotter på den förskola som vi vill att Wilma ska in på! Man kan ju hålla tummarna, men det känns lite hopplöst att få in Wilma där! De garanterar en plats inom stadsdelen inom 6 månader, skogome tillhör Backa och Backa är stort det sträcker sig ändå till brunnsbo, vågar inte ens tänka på hur komplicerat det kommer bli med lämning och hämtning om man får in Wilma på ett dagis en bit ifrån. Det är ett tag kvar och det kommer lösa sig är jag säker på! Mitt motto ju: ALLT LÖSER SIG!

På lördag ska Wilma vara på landet med mormor och mormor till på tisdag, det funkar alltid jättebra när mormor o morfar passar Wilma de känner ju varandra så bra nu och älskar varandra! Som längst har hon sovit över en natt, nu är det 3 nätter som hon kommer sova på landet, jag vet att det kommer gå hur bra som helst, vi kommer ju sakna henne enormt! Mormor o morfar ska passa henne så vi kan komm iordning här hemma nu när badrummet äntligen är klart så kan vi fixa och städa resten av huset! Ni är underbara som ställer upp i alla väder! Älskar er!

Nu ska jag hoppa till kojs!

Kärlek & Puss till alla!

Nestle Naturnes!

Var och hämtade ett stort paket från Buzzador idag! Den innehöll en hel del smakprover från Nestle Naturnes fruktkompott med lagom stora bitar i från 8 månader! Fick 2 smaker Äpple/Päron och Banan/Päron, dessa ska vi testa nu i dagarna! Håll ögonen öppna på vad vår utvärdering av dessa smaker och märket blir! Kommer inom kort! Gå med ni också i buzzador! Det ínnebär att du får testa på olika produkter inom vissa kategorier som intresserar dig, sen ska du buzza om dessa till vänner och bekanta, genom att berätta att du är en buzzador och vad du tycker om produkterna du får också med prover som du ska dela med dig till de du buzzar! 
Klicka på länken om du också vill bli en buzzador!

www.buzzador.com

Nu ska jag ta och packa för morgondagen!

Trevlig helg på er alla! Hoppas vädret håller i sig!

Kram
 

Vår lilla badtjej!

Här kommer en bild på vår sötnos när hon badar i polen som mormor och morfar köpt! Hon bara älskar vatten vår lilla skrutt! Imorgon blir det bad i polen för då bär det av till landet med Wilma och gammelmormor! Ska bli så skönt!

 

 

Kram


Egentid

Nu har jag suttit framför datorn i snart 2 timmar! Vi var på bauhaus tidigare idag och köpte de sista prylarna till badrummet, krokar och hyllor till schampoo, balsam m,m. Wilma var så trött ikväll så hon somnade redan vid 20.45. Ovanligt men skönt att hon somnar så tidigt, ja det är tidigt för vår lilla tjej! Ibland somnar hon inte förrän vid 23.00! Är man ute och inte kommer hem förrän 20.00 så somnar hon oftast i bilen och är då pigg när man kommer hem! Så jag har haft lite egentid nu!
På min egentid har jag fört över alla kort på vår externa hårddisk och även fört över massa bilder från kameran och mobilen, det började bli ganska fullt i dem! Har även börjat skriva i Wilmas böcker hon fick när hon döptes har haft sån ångest över att jag inte börjat med det men nu är det påbörjat, det är så kul att skriva och pyssla lite! Sånt gör jag när resten av familjen sover!

Här kommer lite nytagna kort på vår guldklimp!

Snart dags att bada!




Leka i sanden är kul!

 

 Midsommarfin!




Midsommarpresenten från mormor & morfar var god! Tack!



Myser hos gammelmormor efter badet!





Midsommarfina



Familjen!



Klart man ska ha midsommarkrans!




Det blev en del bilder!

Kärlek till alla!

Puss & Kram


Badrum

Känns som att allt handlar om vårt badrum nuförtiden! Men det är i den vardagen vi lever för tillfället! Vi börjar se slutet i tunneln. Nu är kaklet och möblerna på plats! På fredag kommer ev. rörläggaren för att koppla in toaletten och duschen håller tummarna på att det blir på fredag! Idag sattes den nya dörren in och fönsterkarmarna blev klara! Det går framåt! Bilder kommer när badrummet är komplett! Vi är verkligen supernöjda hittills!

För en vecka sen var sista dagen på vår utrensning! Resultatet blev -3,6 kg på 20 dagar! Jag är nöjd! Nu gäller det bara att fortsätta! Jag har börjat promenera som bara den har gått till backaplan, till mormor, och till IKEA! Ganska långa sträckor! Sen har Mattias och jag bestämt att vi ska ta en kväll var till att börja med som vi ska träna på! Har tänkt att börja springa eller cykla! Saknar den tiden när vi var ute och cyklade i skogen Mattias och jag! Eller ett riktigt svettigt spinningpass! Vi får se vad vi börjar med! Nu när sommaren är här kan man ju lätt träna ute!

Nästa vecka ska jag jobba måndag och tisdag! På måndag är Mattias ledig så då tar han Wilma, på tisdag passar mamma och pappa våran guldklimp! Sen ska jag jobba v31 och 32 då har Mattias semester! Det innebär att vi får v 30 och 33 tillsammans i år! Men det är alltid något! Det finns ju de som inte har en enda vecka ihop! Antar att det kommer bli ett pusslande på somrarna nu när man har barn! Får se hur vi löser våra semsestrar! Det är ju ett helt år kvar till nästa gång vi behöver tänka på det! Då löser det sig då! Vad jag svamlar idag! Märks att det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen! Vill skriva allt på samma gång!

Till helgen ska Wilma, mormor och jag upp till landet lördag-söndag! Ska bli så skönt att åka upp till landet!

Ta hand om er!

Puss o kram!

RSS 2.0