Härlig fredag

Har haft en underbar fredag!
Vi vaknade kl, halv 8 Wilma och jag då var det frukostdags i form av gröt med banan! Mums!
Sen gjorde vi oss iordning för att gå till bussen och åka hem till världens bästa Hanna i olskroken! Vi var där kl.10.00, Hanna kom ut och mötte oss! Sen gick vi hem till henne och fikade, hon hade gjort en supergod Vinbärspaj, sen satt vi och pratade och myste! Vilken underbar lägenhet de hade så stor och rymlig! Tack för en underbar dag tillsammans med dig vännen! Får vi göra om snart igen! Kramar till dig!

Sen tog vi 6:ans spårvagn till mormor och där var även moster Louice, Wilma och jag fick en sightseing i göteborg, 6:ans spårvagn tar omvägen genom sahlgrenska och chalmers istället för att åka direkt till hisingen! Det tog väl sådär 40 minuter längre än vad det brukar göra! Men vi kom fram till sist! Mormor och Moster hade gjort underbar Lax i ugnen, med morötter och potatis! Sen blev det jordgubbar och glass! Mums! Tack för en härlig dag tillsammans med er som alltid! Kramar till er!

Sen åkte vi till backaplan och handlade lite sen kom Mattias och hämtade oss för att bege oss hemåt och mysa lite innan Mattias skulle lägga sig! Nu ligger han och sover och Wilma och jag busar, bloggar, leker!

Trevlig helg på er alla!

Puss & Kram & Kärlek

Kommentarer
Postat av: Moster/syster

Tack själva för en underbar fredag! Alltid lika mysigt att träffa er, sötnosar! Nu dröjer det en vecka till nästa gång.... :( Men då får vi ses mycket :) Älskar er! Puss och kramar!

2010-07-16 @ 21:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0