Morgonmys med Wilma det bästa som finns!

Wilma är så mysig på morgonen, hon vaknar får mat i sängen, sen ligger hon i sängen och suger på handen och vi bara myser tills vi bestämmer oss för att gå upp och ta tag i dagen! Sen sitter hon i babysittern när mamma gör frukost, hinner äta halva frukosten sen blir Wilma lite kelsjuk och vill upp i famnen o gosa! Så ser våra morgnar ut och det är det bästa och mysigaste som finns! Du är så go gumman, Älskar dig!



 

Kram


Tapeter fixat!

Var på tapetspecialisten idag efter Mattias jobb, vi hittade en tapet som vi båda gillade till sovrummet, känns riktigt bra, nu är det bara att börja tapetsera och måla;) ska bli så skönt att se förändringen och att man kommer nån vart, Mattias har gjort en hel del men det är mycket förarbete så man ser inte så mycket skillnad än men snart så!

Sen handlade vi lite, sen blev det tacos och mys framför tv:n blev en film och nu är det lets dance:)

Imorgon ska vi fira morfar:)

Trevlig helg önskar vi

Kram


Grattis Pappa!

Igår fyllde världens absolut bästa pappa & morfar år! Grattis igen! Du är grym!

Annika var här igår en kompis från skolan när jag pluggade i Uddevalla! Vi hade jättemysigt åt lunch tog en långpromenad och bara umgicks och pratade, hon hade med ett gosedjur Nalle Puh till Wilma, Wilma kramade den hela kvällen helt själv, tack igen!

Sen kom Mattias hem från huset vid halv tio tiden, han hade vart i tapetaffären och skulle beställa de tapeter vi vill ha, när han ska göra det så visar det sig att en har utgått och görs inte mer, så nu står vi på noll igen vad gäller fondväggen till sovrummet! Bara att ta nya tag i letandet efter den perfekta tapeten!

Idag ska vi till tapetaffären igen och leta och leta, det är hur svårt som helst, det finns ju inte en tapet utan hundratals kataloger med tapeter! Sen ska vi köpa present till morfar! Ska hem till morfar och mormor imorgon och fira honom! Vad köper man! Vi hittar nog något kul på backaplan!

På söndag blir det renovering av huset! Mormor ska passa Wilma, så Mattias, Pappa, Louice och jag kan renovera hela dagen! Tack för hjälpen våra älsklingar! Ni är guld värda!

Nu ska vi göra oss iordning och ta en promenad på isbanan, (vägen alltså;)).

Puss & Kärlek till er alla och trevlig helg!





Så skön bild på våran älskling!

Färg & Tapeter

Igår var det tisdag och det innebär babysim för oss! Wilma älskar det, igår fick hon 5 hinkar vatten över huvudet hon sa inget bara blundade och tyckte det var kul. Nästa vecka är det dags för "Dyket", det kommer gå galant.
Efter simningen åkte vi till tapetspecialisten på backaplan, varför ska det vara så svårt att hitta tapeter och färg, vi fick med några tapetprover så vi ska till huset och fundera på vilka vi trivs bäst med!
Malin kom förbi och kollade in huset, vi hade riktigt trevligt!

Idag ska vi till huset när Mattias kommer hem, då hänger även Louice med och hjälper till, tusen tack!

Nu ska vi ta och leka lite i gymmet Wilma & jag! Wilma gör så mycket framsteg hela tiden, underbart att se. Bara på en vecka har hon vänt sig, härmas när man räcker ut tungan, tar på saker.

Ta hand om er!




Målning

Idag är Mattias i huset och  målar för fullt! Wilma och jag är hemma och packar lite, inte alls mycket kvar nu att packa ner, lite glas och porslin bara, men det behövs ju med tanke på att vi bor här ett tag till! Sen är det bara stora möbler kvar! Det börjar närma sig, längtar tills allt är klart och man kan börja inreda i härliga färger och göra det mysigt och hemtrevligt hemma hos oss!
Snart kommer det hit en från skandia och ska prata försäkringar till Wilma!
Efter det blir det allt en promenad för vår del! Det är nog lite kallt men härligt när solen lyser!
Nu har Wilma sovit i en timme och håller på att vakna!

Puss på er!

Hemma igen!

Idag kom Wilma och jag hem efter att ha varit hos gammelmormor 2 dagar, sov över där när de bytte fönster här i lägenheten, ville inte att Wilma skulle vara här då i allt damm. Tack mormor! Jag har världens bästa pojkvän, igår kväll efter babysimmet åkte Mattias hem och städade lägenheten, dammsug och skurade golv, det var smutsigt och dammigt efter fönsterbytet! Du är grym älskling! Vi har haft det riktigt mysigt hos mormor, längesen jag sov över hos henne! Vi bor ju så nära varandra bara rakt över gatan så det blir inte att man sover över då! Kändes lite som förr när man sov över hos mormor & morfar på deras sommarställe i Uddevalla!

Idag var mattias och pappa i huset och räknade på hur mycket färg vi behöver det blev en hel del! Imon ska vi inhandla all färg!

Idag hände nåt stort Wilma vände sig från rygg till mage idag hemma hos gammelmormor! Vi är så stolta över dig gumman, du är så duktig! Så underbart att se alla framsteg!

Var på babysim igår, Wilma älskar verkligen att bada! Längtar redan till nästa tisdag då vi ska plaska i vattnet igen!

Imon blir det nog sovmorgon för vår del med tanke på hur pigg sötnosen är nu!

God natt på er!




Snart flyttar vi!

Nu känns det verkligen att vi snart flyttar! Sån skön känsla! Igår var Mattias, pappa & Micael i huset och körde en del lass, tack för hjälpen! Vi har fått dit en del men det syns knappt att vi flyttat nåt när man är i vår gamla lägenhet! Man har mer än man tror! Trodde inte vi hade så mycket prylar som vi har!

På tisdag ska de byta fönster i lägenheten, har tjatat på att det drar in och är kallt ändå sen vi flyttade hit för 3 år sen och nu när man ska flytta så byter de fönster. Typiskt! De börjar kl 07.00 och håller på till 18,30 så Wilma & jag sover över hos gammelmormor mån till tis, känns inte som en ide att slita upp Wilma vid 6 och pälsa på henne. Tack mormor!

Nu ska vi snart till huset och flytta lite mer och börja fixa iordning köket!

Må så gott!

Kramar!



Sötaste fötterna!


Huset är vårt!

Igår var det möte på banken med sälaren & mäklaren vi skrev på papper, så nu är vi husägare känns helt underbart. Bara att ha en trädgård att gå ut i, som Wilma kan springa runt på och leka i när hon börjar knata på sina små ben!
Nu börjar vårt Svensson liv på riktigt, Barn, Villa, Kombi.
Under tiden vi var på banken var Wilma hemma med morfar, helt underbart att det funkar så bra att lämna ifrån henne ett par timmar redan! Man saknar henne otroligt mycket även fast det bara är ett par timmar!
Efter husköpet var det återträff med föräldrargruppen, riktigt trevligt att träffa de som kom och se deras små underverk!
Sen bar det av till huset med ett lass. Mattias, pappa & jag åkte iväg med en del grejer. Under tiden passade mormor Wilma! När vi var i huset så ringde mamma och sa att jag var tvungen att komma för skruttan var hungrig! Bra att man inte var så långt borta!Det jag pumpade ut räckte inte! Det tar ett tag att pumpa och är inte det roligaste!

Idag har Wilma & jag hunnit med att packa ner en hel låda med tacoservisen, sen blev det en halv låda köksgrejer till, sen var det dags för mat till skruttan! Nu sitter vi här & äter & myser!
Man får vara glad om man hinner 2 lådor per dag, nu är Wilma vaken hela dagarna nästan förutom små korta sömnperioder på 20 minuter per gång. Det hinner man inte mycket på! Det är underbart att hon sover på nätterna nu. Igår somnade hon 22.00 och vaknade 08.30, vakna 3 gånger på natten och fick mat men sen somnar hon om igen! Man hinner med lite mer på dagarna nu! Nu ska här packas lite till!

Må så gott!


Babysim

Idag har vi varit på information om babysim, lite teori innan plaskandet sätter igång imorgon! Ska bli himla kul, hoppas även att Wilma tycker det! Hon älskar ju att bada i baljan så det är hoppfullt!

Lyckades radera hela inlägget jag skrivit orkar inte skriva om det igen, attans!

Får skriva mer imorgon!

Kram från en pigg Wilma och en trött mamma ;)



RSS 2.0