Grattis Pappa!

Igår fyllde världens absolut bästa pappa & morfar år! Grattis igen! Du är grym!

Annika var här igår en kompis från skolan när jag pluggade i Uddevalla! Vi hade jättemysigt åt lunch tog en långpromenad och bara umgicks och pratade, hon hade med ett gosedjur Nalle Puh till Wilma, Wilma kramade den hela kvällen helt själv, tack igen!

Sen kom Mattias hem från huset vid halv tio tiden, han hade vart i tapetaffären och skulle beställa de tapeter vi vill ha, när han ska göra det så visar det sig att en har utgått och görs inte mer, så nu står vi på noll igen vad gäller fondväggen till sovrummet! Bara att ta nya tag i letandet efter den perfekta tapeten!

Idag ska vi till tapetaffären igen och leta och leta, det är hur svårt som helst, det finns ju inte en tapet utan hundratals kataloger med tapeter! Sen ska vi köpa present till morfar! Ska hem till morfar och mormor imorgon och fira honom! Vad köper man! Vi hittar nog något kul på backaplan!

På söndag blir det renovering av huset! Mormor ska passa Wilma, så Mattias, Pappa, Louice och jag kan renovera hela dagen! Tack för hjälpen våra älsklingar! Ni är guld värda!

Nu ska vi göra oss iordning och ta en promenad på isbanan, (vägen alltså;)).

Puss & Kärlek till er alla och trevlig helg!





Så skön bild på våran älskling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0