Huset är vårt!

Igår var det möte på banken med sälaren & mäklaren vi skrev på papper, så nu är vi husägare känns helt underbart. Bara att ha en trädgård att gå ut i, som Wilma kan springa runt på och leka i när hon börjar knata på sina små ben!
Nu börjar vårt Svensson liv på riktigt, Barn, Villa, Kombi.
Under tiden vi var på banken var Wilma hemma med morfar, helt underbart att det funkar så bra att lämna ifrån henne ett par timmar redan! Man saknar henne otroligt mycket även fast det bara är ett par timmar!
Efter husköpet var det återträff med föräldrargruppen, riktigt trevligt att träffa de som kom och se deras små underverk!
Sen bar det av till huset med ett lass. Mattias, pappa & jag åkte iväg med en del grejer. Under tiden passade mormor Wilma! När vi var i huset så ringde mamma och sa att jag var tvungen att komma för skruttan var hungrig! Bra att man inte var så långt borta!Det jag pumpade ut räckte inte! Det tar ett tag att pumpa och är inte det roligaste!

Idag har Wilma & jag hunnit med att packa ner en hel låda med tacoservisen, sen blev det en halv låda köksgrejer till, sen var det dags för mat till skruttan! Nu sitter vi här & äter & myser!
Man får vara glad om man hinner 2 lådor per dag, nu är Wilma vaken hela dagarna nästan förutom små korta sömnperioder på 20 minuter per gång. Det hinner man inte mycket på! Det är underbart att hon sover på nätterna nu. Igår somnade hon 22.00 och vaknade 08.30, vakna 3 gånger på natten och fick mat men sen somnar hon om igen! Man hinner med lite mer på dagarna nu! Nu ska här packas lite till!

Må så gott!


Kommentarer
Postat av: Louice

Grattis till huset :)

Vad duktiga ni är som packar ner så mycket! Vi ses snart!

Kram och puss puss puss!

2010-01-16 @ 12:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0