Hälsat på Anette & Lilla Magnus

Idag ringde klockan halv 7, har inte satt klockan på så lite på över 4 månader, det var med tunga steg jag hoppade i duschen! Mattias och Wilma låg kvar i sängen ett tag till. Sen åt vi fukost, sen kom världens absolut bästa pappa, morfar & svärfar och hämtade Mattias, då visar det sig att pappa tagit ledigt från jobbet för att kunna hjälpa Mattias med renoveringen av huset, du är guld värd hoppas du vet om det! Älskar dig!

Vid 10 så var jag och Wilma ute hos Anette & Lilla Magnus, en arbetskamrat som också är mammaledig. Hon bjöd på lunch och vi umgicks och hade riktigt mysigt! Kom nyss hem Wilma sover efter bilresan som hon alltid gör.

Snart ska vi bege oss till huset oc hämta Mattias som är där och målar! Ska bli spännande att se hur det har blivit, nu börjar man märka skillnad när det kommer upp färg på väggarna och inte bara massa spackel och slip som blir gjort;)
Köket borde bli färdigmålat till onsdag, då kan Wilma och jag fixa iordning där och få in allt porslin o skåpen, mamma erbjud sin hjälp nyss, ni är underbara bara så ni vet det! Har världens bästa föräldrar som ställer upp på allt och alla! Puss.

Nu börjar Wilma vakna så nu är det matdags sen blir det bilen igen, mycket bilåkande idag!

Imorgon blir det dykning på babysimmet! Ska bli kul att se hur Wilma reagerar på det! Du fixar det galant som med allt annat gumman!

Kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0