Julkorten klara!

Igår blev äntligen julkorten klara. Kortet på Wilma var helt perfekt som alla andra också, hon är så söt som tomtenisse! Nu är det bara julpyntet som ska upp här hemma! Sen är det jul på riktigt hemma hos oss!

Kom precis hem från en promenad med Carin & Liv, vi träffades på föräldrarutbildningen när vi var gravida! Riktigt kul att träffas så här efteråt. Vi tog en promenad till lindholmen. Det får vi göra om snart igen.
Wilma sov som vanligt hela promenaden. Hon slocknar så fort man börjar köra vagnen, för att sen vakna när man kommer hem igen.

Nu har Mattias gått & blivit dålig, samma sak som vi andra haft, ont i halsen & hes. Hoppas bara att det går över till julafton & att inte Wilma blir smittad, det är ju henne man tänker på, strunt samma om vi är sjuka bara inte Sötnosen blir sjuk.

Nu ska vi mysa lite Wilma & jag.

Ta hand om er


Kramar 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Vilken söt tomtenisse,lilla Wilma får vara tomte hemma hos mormor o morfar i år.Jag längtar dit nu,morfar o Wilma ska ju ta en promenad efter julgröten,då får vi tjejer diska va!!!!!!puss på er.

2009-12-15 @ 18:12:54
Postat av: Emelie

Tackar så hemskt mycket för årets finaste julkort!!! =) Hoppas att ni får en helt underbar jul! Kramar

2009-12-21 @ 18:35:14
URL: http://calidore.blogg.se/
Postat av: Johanna

Längtar också så himla mycket till julafton! Ska bli otroligt mysigt! När de är ute på promenad så diskar och fixar och donar vi tjejer! Puss! Önskar det vore julafton nu!

2009-12-22 @ 23:04:16
Postat av: Johanna

Tack själva för julkortet! Får se till att ses efter jul! Vore kul! Kram & God Jul

2009-12-22 @ 23:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0