Sjuklingar

Hej!

Nu har det gått några dagar utan uppdatering, kände att det var dags att skriva lite.
I söndags så var Mattias ledig, hans enda lediga dag innan juldagen. Så vi passade på att gå på Jul på Liseberg. Det var mysigt, bara snön som fattades men det är som det är när man bor i göteborg, man får åka till norr för att få se snö. Lär inte bli någon skidsemester i år, men om några år lär det bli av. Då ska lilltjejen lära sig stå på skidor eller kanske bräda vem vet! Det var inte mycket variation sen förra året på liseberg, men det var mysigt och lite julkänsla fick man allt. Köpte en söt tröja till Wilma, passade även på att köpa lite the, passar bra nu när man har ont i halsen. Sen på kvällen kom Malin & Ingwor förbi och vi fikade ihop.
Sen när de gått kände jag att jag hade feber och den har gått upp o ner fram till nu, nu är den borta, men halsen gör ont som bara den. Är så orolig över att Wilma ska få det, än så länge har hon klarat sig "peppar peppar ta i trä". Vill bara bli frisk så man kan fixa o dona inför jul o få iväg alla julkort jag ska hinna göra!
Nån som inte¨mår bra är Wilmas moster, hon ligger också hemma o har feber & ont i halsen och har tappat rösten. Tänker på dig gumman, se nu till att bli frisk så vi kan umgås snart. Pappa åkte hem till henne för några timmar sen, några som ställer upp i alla väder är pappa & mamma, bara att ringa så kommer ni, tack för att ni finns, ni är oersättliga & guld värda!

För var dag som går så utvecklas Wilma som bara den, nu skrattar hon och är glad nästan hela sin vakna tid, förutom när hon är hungrid då kommer hungerskriket fram, nu gråter hon på riktigt & det kommer tårar när hon inte får som hon vill, tror att hon kommer bli en envis liten tjej, eller bli hon är en envis tjej den lilla sötnosen. Älskar dig mer & mer för varje sekund som går! Visste inte att man kunde ha så här mycket kärlek till någon.

Den 15 januari får vi nycklarna till vårt alldeles egna hus. Längtar så det knakar. Vill börja packa, men innan vi flyttar in ska vi renovera badrummet, så det blir i slutet av februari som flyttlasset går till Skogome, och vårt liv som husägare börjar. Riktigt svenssonliv, barn, hus, kombi, bara hund som fattas, men en hund kommer inte in genom våra dörrar det är ett som är säkert.

Nu sover snart Wilma, tänkte passa på att börja med julkorten.

Ta han om er!

Puss & Kram





Vilken kärlek ni har till varandra!

Kärlek!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0