Uppesittarkväll varje kväll!

Sitter & leker med Wilma i hennes Laban Gym! Det har blivit en vana att sitta uppe på nätterna! Vår lilla skrutt har vänt om dygnet. Måste hitta på nåt sätt att vända tillbaka det på! Funkar inte í längden att sitta uppe till 03.00 och sova bort hela dagen som vi tyvärr gör nu! Nu har ju sötnosen varit föryld och det tar ju på hennes krafter så hon får sova när hon vill! Men efter jul så måste vi vända om dygnet!

Idag har jag hunnit med en hel del här hemma medan Wilma sov, hon sov från 14-18. Julpyntning, dammsugning, bäddat rent, städat här hemma är några av de sakerna som jag gjort idag! Riktigt skönt att ha hunnit med så mycket. Vissa dagar hinner man inget känns det som! Men det är underbart att bara mysa med lilla Wilma och se alla hennes framsteg! Hon har börjat skratta högt och gör en massa glada ljud ifrån sig! Det är underbart att se från dag till dag!

Imorgon ska vi ta och gå ut en sväng har jag bestämt, har varit inne i snart en vecka, nu känns det verkligen som att det är dags att ta sig ut på en vinterpromenad och fixa de sista klapparna. Har inte velat gå ut med Wilma nu när hon vart förkyld, men nu är hon sig själv igen, lite täppt i näsan fortfarande. Hoppas innerligt att det släpper snart! Sen blir det även julmys med moster Louice "Längtar".

Nu ska vi fortsätta leka lite i gymet!

God Jul Kramar till er alla!





Nu börjar man första att tiden kommer gå väldigt fort! Lilla Wilma växer så det knakar! Hon väger redan dubbelt så mycket som när hon föddes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0