Full vecka!

Ursäkta den dåliga uppdateringen! Har haft fullt upp i veckan!
I tisdags var det babysim. I onsdags var min kollega Anette och hennes son Magnus här! Wilma och Magnus busade och lekte med varandra bra! Det resulterade i att Wilma somnade i sin nya stol, så det var bara att gå och lägga henne i sängen där sov hon gott i två timmar! Det var riktigt kul att träffas, vi käkade lunch och bara umgicks! 
Igår var det öppna förskolan, det var ett tag sen vi var där. Det var kul att vara tillbaka, Wilma tycker verkligen det är roligt där! Hon gillar sångstunden väldigt mycket! Efter det tog vi en promenad med Carin & Liv, sen begav vi oss till gammelmormor! Alltid lika trevligt att träffas, Wilma & gammelmormor tycker verkligen om varandra vilket är härligt att se, Wilma skiner som en sol när de träffas det gör gammelmormor också;)

Igår var Mattias på IKEA och köpte den sista stommen till garderoberna, känns så härligt att allt är här hemma nu! Nu är det "BARA" att montera upp dem! Mattias älskar verkligen när jag säger "BARA" om allt! Men det är ju sant det är ju bara att göra saker och ting! Uppstår det problem får man lösa det när det dyker upp;) mitt motto!

Idag ska vi ta en sväng till stan eller backaplan har inte riktigt bestämt oss vart vi ska! Sen kanske vi ska hämta gammelmormor, får se vad dagen har att ge!

Mattias jobbar kväll denna veckan! Det är underbart att ha honom hemma på mornarna och kunna äta frukost ihop och han hinner busa och mysa med Wilma innan han går till jobbet! Nackdelen är ju att han kommer hem sent! Dagarna känns väldigt långa när han kommer hem vid 20.00! Men det är var tredje vecka som är sån, så det är inte så ofta!

På lördag ska jag ut för första gången på 1 1/2 år! Känns konstigt! Malin har fyllt år så vi ska ut och äta! Ska bli riktigt trevligt! Kommer väl vara helt slut på söndag men det är det värt!

Nu ska vi ta och leka lite innan vi beger oss till stan!

Wilma är med och tävlar om att hamna på omslaget till Vi föräldrar! Klicka på länken och rösta om du vill att hon ska vinna!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30386


Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0