Bvc, Gröt & Välling!

Igår var vi på bvc för Läkarkontroll och Wilma fick Godkänt :)! Nu väger hon 8130 gram och är 62 cm lång! Hon har verkligen växt ikapp sig från den lilla krabat hon var när hon föddes, känns som evigheter sen hon var så liten, det är verkligen underbart att se alla framsteg, igår låg hon på magen och man ser verkligen att snart är det dags att börja krypa, hela rumpan lyfts upp och benen sparkar som bara den, så underbart, mamma och pappa är så stolta över dig!

Mormor var med på bvc igår, det är alltid lika kul att du vill hänga med. Man märker verkligen på Wilma hur hon lyser upp när hon träffar, mormor, morfar & moster!

Igår introducerade vi gröt till Wilma, hon älskade det från första stund, kan ju inte direkt påsta att jag tyckte det var lika gott, men man får hålla god min och säga mmmmm vad gott detta är när man smakar av det så att Wilma ser att det är gott;), sempers gröt med äpple & mango! Ska nog köpa havregryn idag och laga till det till henne och ge henne fruktpure efteråt, känns bättre på nåt sätt att ge henne sånt man gör själv än den som industrin tillverkar!

Idag är det dags för babysim och gissa vem som ska följa med förutom Mattias och jag, jo, morfar, så kul att du vill hänga med och kika på den lilla delfinen i vattnet. Efter babysimmet ska vi till Ikea med mormor o morfar och kika på möbler och äta där! Ser verkligen fram emot det!

Nu ska vi fixa, dona & busa här hemma innan babysimmet!

Ta hand om er

Puss & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0