Wilma 6 månader

Jag fattar inte vart tiden tar vägen, i onsdags så blev Wilma 6 månader. Ett halvår har gått sedan jag var gravid, helt galet! Tycker att det hänt så mcket med Wilma bara de sista veckorna, det går så fort. Vår lilla bebis börjar bli stora damen nu:)

Igår var jag på första hjälpen utbildning som öppna förskolan anordnade! Riktigt bra och lärorikt var det och föreläsaren var grym. Ser redan fram till nästa gång som är den 8 april. Mattias var hemma med Wilma, han gav henne välling det hade gått jättebra. Känns skönt att man trappar ner på amningen och att det funkar så bra med välling och maten!

Idag slutar Mattias 12.00 då ska vi till kungsängen och bestämma om vi ska köpa en dubbelsäng vi sett där, ska prova den en gång till så att det verkligen känns bra, det är ju viktigt med en bra säng!

I helgen blir det att fixa iordning allt porslin som vi vill ha det i köket, Mattias och pappa satte ihop ikea möblerna vi köpte, det blir hur bra som helst, behöver verkligen plats till porslinet, Tack pappa du är underbar!

Puss och kram och ha en riktigt trevlig helg i värmeböljan som ska komma;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0