Wilma 1 År

Grattis världens bästa tjej på din födelsedag! Går inte att beskriva i ord vad du betyder för oss, det var kärlek vid första ögonkastet för 1 år sen när vi äntligen möttes i verkligheten efter 9 månader i magen! De känslor och den kärlek vi har till dig blir bara starkare och starkare för varje dag, minut, sekund som går! Mamma & Pappa älskar dig så otroligt mycket!

Det har hänt så mycket på ett år! Du kryper, säger mamma, pappa, där, tack tack! Du vet var lampan är! Du släpper taget när du står mot ett skåp eller liknande och övar balansen! Vi tror att det bara handlar om några veckor innan du går! Du älskar att äta själv med händerna, det kallar jag att äta själv, gaffeln hittar du mer och mer och förstår att man ska ta mat med gaffeln och sedan stoppa in den i munnen!

Idag hade vi släktkalas för Wilma! Herregud vad presenter hon fick! Det var overall, kläder, böcker, leksaker m.m.! Tusen Tack alla som kom och firade vår stora tjej på hennes 1-års dag! Ni är underbara!

Nästa helg är det kalas för Wilmas kompisar! Då blir det fullt upp igen!

Igår var Wilmas bästa kompis Neila här och hennes mamma Elenor och firade Wilma! Wilma fick två jättefina böcker och en tröja från dem! Tack för de fina presenterna! Nästa vecka är det Neilas tur att bli firad då hon fyller 1 år!

Wilma var helt slutkörd ikväll så hon somnade innan kl. 20.00! Sen fixade Mattias och jag iordning här! Nu ligger Wilma & Mattias och sussar sött i sina sängar! imorgon ska Mattias och pappa fixa med förrådet igen! Då blir äntligen grunden klar sen är det bara huset kvar! Älskar ordet bara! ;)

Nej, nu ska jag hoppa till kojs också! Antar att Wilma kommer vakna tidigt när hon somnade så tidigt!

Kärlek till alla!


Kommentarer
Postat av: mormor o Mamma.

Hej och tack för ett trevligt kalas,ni hade ordnat det så fint,alla fick plats alla fick god mat och alla fick fiskedamm,det var kul. Tänk va tiden går världens bästa Wilma är ett år.Tusen pussar till Wilma från mormor.älskar dig Johanna.

2010-09-26 @ 16:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0